Kuolematon Rykmentti Helsingissä: Immortal Iregiment

 

Kuolematon rykmentti ja 2.maailmansodan päättymisen juhlapäivä 9.toukokuuta:
Kuolematon rykmentti 9.5.2018 klo 16.30
Rufi ry ylpeänä ilmoittaa, että Kuolematon rykmentti toteutettiin tänäkin vuonna, Voitonpäivänä 9.5. Helsingissä. 

Suuri Kiitos kuuluu Helsingin Poliisille, joka turvasi kulkueen liikkumisen alusta loppuun asti, sekä Finlandia-talon ja Kulttuuritalon johdolle!

Kulkueeseen osallistui noin 300 henkeä.

Rauhan kulkue symboloi Valtavaa voittoa fasismin ja natsismin yllä 2. Maailmansodassa, pahuuden kukistamista ja tämän valtavan uroteon tehneiden muiston vaalimista. Haluamme muistaa ja kiittää esivanhempiamme heidän uhrautumisestaan jälkipolvien, eli meidän takia! Meidän vapauden ja rauhan johdosta! Helsingin Kuolematon Rykmentti on osa Maailman Kuolematonta Rykmenttiä ja on Kansainvälisen Maailman Kuolemattoman Rykmentin Järjestelykomitean alainen. 

https://iregiment.com/


Suomalaiset ja venäläiset , sekä kaikkien kansojen edustajat, jotka kukistivat fasismin olivat tervetulleita kulkemaan käsi kädessä- rauhan puolesta, ja sen puolesta, ettei sota välillämme enää koskaan toistuisi! 


Kuljemme 9.toukokuuta, Voitonpäivänä fasismin vastaisessa kulkueessa, kantaen fasimia vastaan, 2. Maailmansodassa sotivien sankareiden kuvia. Fasismi ja nationalismi kukistettiin NL:n ja koko muun maailman voimin, kymmenien miljoonien ihmisten uhrattua elämänsä yli 70 vuotta sitten. Kulkue juhlistaa ja muistaa tätä tapahtumaa rauhanomaisella tavalla. Tule sinäkin muistamaan yhteistä historiaamme, isovanhempiaamme, osoita arvostusta ja kunniaa vähintäänkin sille, että jo 3 sukupolvea on saanut elää Euroopassa ilman sotaa. Tämä ei ole Suomea tai suomalaisia vastaan tehtävä tapahtuma, vaan päinvastoin, suomalaisten kanssa tehtävä rauhanomainen sovinnon ele. 
Suomalaiset ovat lämpimästi tervetulleita, ja vaikka isovanhempamme sotivat 70 vuotta sitten keskenään- älkäämme tehkö samaa virhettä. Eikö olisi jo aika laskea aseet ja muistella yhdessä isovanhempiamme, jotka uhrasivat puolestamme elämänsä, jälkeläistensä paremman tulevaisuuden tähden. 

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, jotka osaavat arvostaa rauhaa, sovintoa, ystävyyttä, ihmisoikeutta, perustuslakia ja vapautta. Sillä juuri fasismin ja nationalismin kukistaminen mahdollisti meille meidän perusoikeudet ja humanismin. 
72 valtiota, siihen aikaan olleista 83 valtiosta oli mukana Toisessa Maailmansodassa. 110 miljoonaa ihmistä oli mobilisoitu.

Lisää kuvia täältä:  https://www.facebook.com/rufiyhdistys/posts/540244089706579

                   https://www.facebook.com/rufiyhdistys/posts/540977599633228

                                      

 https://iregiment.com/                            

KUOLEMATON RYKMENTTI 2017:Linkkejä mediauutisiin (Kuolematon Rykmentti vuonna 2017):

http://dariantotuus.blogspot.fi/2017/05/kuolematon-rykmentti-medioissa-tahan-ei.html