Twiittaa

Puhumme seuraavia kieliä:

RUFI- suomalais-venäläinen yhdistys, Suomen ja Venäjän välinen ystävyysseura

Uudenaikainen, aktiivinen ja aikaansaava suomalais-venäläinen yhdistys

 

Tykkää

Olemme perustaneet uuden yhdistyksen, joka auttaa parantamaan ja paikkaamaan nykyisiä kylmänkiskoisia, negatiivisia suhteita Venäjään, kulttuurisella ja informatiivisella vaikuttamisella. Tarkoitus on luoda myötämielinen linjaus, lämmin, toverillinen lähestyminen Venäjää kohti. Yhdistys toimii liioittelun ja paniikin lietsonnan vasta-aineena, joten kyseeseen tulee kaikenlainen oikaisu. Yhdistys on täysin riippumaton poliittisesta valtalinjauksesta. Yhdistyksessä tulee olemaan paljon toimintaa, kuten; käännös-ja tulkkausapua, yritysyhteistyötä, taideyhteistyötä, ja yhteistyötä Venäjän Federaation järjestöjen ja Suomen yhdistysten kanssa.

Me emme harrasta politiikkaa. Sitä tekevät poliitikot ja politologit. Me vain valaisemme maailman tapahtumien reaalista kuvaa ja muun muassa historiallista oikeudenmukaisuutta. "Poliittisesti" suuntautunut toimintamme:

Historiallisen ja poliittisen tietämyksen, sekä kansalaisten aktiivisuuden kehittäminen yhteiskunnassa. Kannustaa ihmisiä osallistumaan poliittisiin prosesseihin ja olemaan aktiivisia kansalaisia, kannustaa tuntemaan oikeutensa ja historiansa, kehittää solidaarisuutta ja torjua russofobiaa ja rasismia. Avartaa kansalaisten maailmannäkemystä ja auttaa ymmärtämään toisten kansojen historiaa, poliittista kantaa, kulttuuria ja filosofiaa. 

Yhdistyksen ovat perustaneet ihmiset, jotka välittävät 

Suomen ja Venäjän välisistä suhteista, jotka ovat huolissaan niiden kehityksestä (tai degradaatiosta), ja jotka haluavat tehdä asialle jotain. Meille Suomen ja Venäjän suhteet ovat sydämen asia!

Tulemme taistelemaan russofobiaa vastaan, ja pyrimme muuttamaan suomalaisten mielikuvia Venäjästä myönteisimmiksi.

RUFI-yhdistykseen kuuluu  neljä hallituksen jäsentä, parisenkymmentä aktiivijäsentä, ja noin 50 yhdistyksen jäsentä. Yhdistys on perustettu 30.3.2017.

OMA YOUTUBE-kanava

https://www.youtube.com/channel/UC7DaVkuAj-5ej0FAecLWnoQ?view_as=subscriber


 

                 Бессмертный Полк

Kuolematon rykmentti 9.5.2018:

 

Kuolematon rykmentti 9.5.2017 (video)

Rufi ry ylpeänä ilmoittaa, että Kuolematon rykmentti järjestetään tänäkin vuonna, 2018, Voitonpäivänä 9.5. Helsingissä. Tänä vuonna 9.5. on keskiviikko, joten laadittehan työvuoronne niin, että tämä tärkeä kalenteripäivä olisi vapaapäivä. Aikaa on riittävästi. Kulkue ja koko tapahtuma järjestetään iltapäivän päätteeksi- alkuillaksi. Rauhan kulkue symboloi Valtavaa voittoa fasismin ja natsismin yllä 2. Maailmansodassa, pahuuden kukistamista ja tämän valtavan uroteon tehneiden muiston vaalimista. Haluamme muistaa ja kiittää esivanhempiamme heidän uhrautumisestaan jälkipolvien, eli meidän takia! Meidän vapauden ja rauhan johdosta!  Kulkueen lisäksi on luvassa luovaa kulttuuriohjelmaa ja paljon muuta. Tiedotamme yksityiskohdista täällä ja nettisivuillamme www.rufi.fi Tervetuloa!Jakakaa tietoa eteenpäin, kertokaa tuttaville, ystäville! Levittäkää tätä tärkeää sanomaa! Rufi ry:n, Suomalais-venäläisen yhdistyksen hallitus, puheenjohtaja Daria Skippari-Smirnov.

Руфи с гордостью объявляет об осуществлении Бессмертного Полка и в этом, 2018 году, в День Победы 9.5., в Хельсинки! В этом 2018 году, 9.5.- это среда, и по-этому, мы, просим работающих составить рабочую смену так, чтобы освободить этот день календаря для такого памятного события. Времени предостаточно. Само мероприятие и шествие будет происходить ближе к концу рабочего дня- к вечеру. Mы пройдемся мирным  шествием с транспарантами, помнив павших  и выживших в этой ужасающей войне-  в ВОВ против фашистов! Шествие символизирует огромный вклад наших предков ради нашей свободы, ради нашего мира, и ради освобождения всего мира от фашизма и нацизма, а также вечную благодарность и память тем, чьими усердиями, жертвами, мы получили нашу свободу и наш мир! Кроме самого шествия предлагается интересная творческая программа, и многое другое. Мы будем информировать в дальнейшем о подробностях на нашей странице в ФБ и на нашем сайте: www.rufi.fi. Добро пожаловать! Перепостите. Расскажите своим близким. Распространите эту важную информацию. Правление Руфи- русско-финской ассоциации, председатель Дарья Скиппари-Смирнов.Видео с прошлого года/ viime vuoden videot: https://www.youtube.com/watch?v=Whu4Nr3oRtI&list=PLtgEtcYwdtmVrpZev8Y1F8xbQ9fRYql2v

Lisätietoa "Kuolematon rykmentti"-välilehdellä! 


Löydät meidät myös täältä:

https://vk.com/id433599762

https://www.youtube.com/channel/UC7DaVkuAj-5ej0FAecLWnoQ

Oma Twitter-näkymä

RUFI
RUFI @RUFIyhdistys Kuinka Suomi sai itsenäisyytensä? Elokuva kertoo kaikista itsenäisyyden vaiheista, joista valtamedia ja poliitikot… t.co/MeCRyTNwiJ Vastaa Twiittaa uudelleen Suosikki 6. Dec
RUFI
RUFI @RUFIyhdistys Hyvää Itsenäisyyspäivää, Suomi! Suomalais-venäläinen yhdistys Rufi ry toivottaa onnea ja menestystä suomalaisille,… t.co/M9cSO1xpO2 Vastaa Twiittaa uudelleen Suosikki 5. Dec

01.08.2017

oikaisu/ iltalehti

OIKAISU/ ОПРОВЕРЖЕНИЕ (русская версия ниже)

Pyydän oikaisemaan käännöstänne, joka johtaa aivan vääriin johtopäätöksiin, kuten aina. [Lue lisää…]

dariaskippari - 10:56 @ Oikaisuja | Lisää kommentti


Tiesitkö, että kuka tahansa voi ottaa yhteyttä, esittää kysymyksen tai valittaa Venäjän Federaation Presidentille: http://www.kremlin.ru/contacts 


Haluatko liittyä RUFI:n jäseneksi?Yhdistyksen Säännöt:RUFI:n toimijat

Daria Skippari-Smirnov

Daria Skippari-Smirnov

Tehtävä RUFI:n Hallituksen Puheenjohtaja

Tietoja Kääntäjä, tulkki, Venäjä-asiantuntija, Ihmisoikeusaktivisti

Heorhi Mirashnichenka

Heorhi Mirashnichenka

Tehtävä RUFI:n Hallituksen Varapuheenjohtaja

Tietoja sairaanhoitaja

Marina Muhonen

Marina Muhonen

Tehtävä RUFI:n Hallituksen Rahastonhoitaja

Tietoja Hallituksen jäsen, Lähihoitaja

Katerina Zherbina

Katerina Zherbina

Tehtävä RUFI:n Kuvasuunnittelija

Tietoja Hallituksen jäsen, Kuvataiteen maisteri


RUFI:n Asiantuntijat

Ihmisoikeusaktivistit: 

Jali Raita, ex-diplomaatti, diplomi-insinööri   jraita@icloud.com