Twiittaa

Puhumme seuraavia kieliä:

RUFI- suomalais-venäläinen yhdistys, Suomen ja Venäjän välinen ystävyysseura

Uudenaikainen, aktiivinen ja aikaansaava suomalais-venäläinen yhdistys

 

Tykkää

Olemme perustaneet uuden yhdistyksen, joka auttaa parantamaan ja paikkaamaan nykyisiä kylmänkiskoisia, negatiivisia suhteita Venäjään, kulttuurisella ja informatiivisella vaikuttamisella. Tarkoitus on luoda myötämielinen linjaus, lämmin, toverillinen lähestyminen Venäjää kohti. Yhdistys toimii liioittelun ja paniikin lietsonnan vasta-aineena, joten kyseeseen tulee kaikenlainen oikaisu. Yhdistys on täysin riippumaton poliittisesta valtalinjauksesta. Yhdistyksessä tulee olemaan paljon toimintaa, kuten; käännös-ja tulkkausapua, yritysyhteistyötä, taideyhteistyötä, ja yhteistyötä Venäjän Federaation järjestöjen ja Suomen yhdistysten kanssa.

Me emme harrasta politiikkaa. Sitä tekevät poliitikot ja politologit. Me vain valaisemme maailman tapahtumien reaalista kuvaa ja muun muassa historiallista oikeudenmukaisuutta. "Poliittisesti" suuntautunut toimintamme:

Historiallisen ja poliittisen tietämyksen, sekä kansalaisten aktiivisuuden kehittäminen yhteiskunnassa. Kannustaa ihmisiä osallistumaan poliittisiin prosesseihin ja olemaan aktiivisia kansalaisia, kannustaa tuntemaan oikeutensa ja historiansa, kehittää solidaarisuutta ja torjua russofobiaa ja rasismia. Avartaa kansalaisten maailmannäkemystä ja auttaa ymmärtämään toisten kansojen historiaa, poliittista kantaa, kulttuuria ja filosofiaa. 

Yhdistyksen ovat perustaneet ihmiset, jotka välittävät 

Suomen ja Venäjän välisistä suhteista, jotka ovat huolissaan niiden kehityksestä (tai degradaatiosta), ja jotka haluavat tehdä asialle jotain. Meille Suomen ja Venäjän suhteet ovat sydämen asia!

Tulemme taistelemaan russofobiaa vastaan, ja pyrimme muuttamaan suomalaisten mielikuvia Venäjästä myönteisimmiksi.

RUFI-yhdistykseen kuuluu  neljä hallituksen jäsentä, parisenkymmentä aktiivijäsentä, ja noin 50 yhdistyksen jäsentä. Yhdistys on perustettu 30.3.2017.

OMA YOUTUBE-kanava

https://www.youtube.com/channel/UC7DaVkuAj-5ej0FAecLWnoQ?view_as=subscriber


         

Бессмертный Полк

Lisätietoa "Kuolematon rykmentti"-välilehdellä! 

Löydät meidät myös täältä:

https://vk.com/id433599762

https://www.youtube.com/channel/UC7DaVkuAj-5ej0FAecLWnoQ

22.07.2017

Mielenosoituksen avauspuhe/ Daria Skippari-Smirnov

Miekkari: Gleb (22.7.2017, klo 15)

IMG_9038.jpg

Tämän päivän avainsana ja käsite - ovat rasismi ja suvaitsevaisuus- niillä naamioidaan kaikki kyseenalainen, kuten Glebin irtisanominen

Ennen vanhaan totuus oli kunniassa. Minut kasvatettiin kunnioittamaan totuutta, lakia, ihmisten välisiä itsestäänselviä sääntöjä. Meitä kaikkia on opetettu tervehtimään, kiittämään, sanomaan ole hyvä, pyytämään anteeksi, pitämään ovea, väistämään autoja, saattamaan vanhaa ihmistä tien yli, On opetettu puhumaan totta, tunnistamaan ja paljastamaan valheen, puuttumaan epäoikeudenmukaisuuteen ja paikantamaan epäkohtia, puolustamaan heikompia, auttamaan toisiamme! Sekä tuntemaan ja puolustamaan oikeutemme. 
Näin toimi Gleb Simanov, Nobinan ex-kuski, jollaiseksi hän hiljattain muuttui vain sen takia, että oli puuttunut päivittäiseen huliganismiin- liputta matkusteluun ja huijaamiseen valelipuilla. Kuskina, hän törmää sellaiseen joka päivä, ja hänen ideanaan oli valaista asia, kertomalla siitä yhteiskunnalle. Eikö häntä olisi kuulunut palkita, tai vähintäänkin kiittää? Ei- koska elämme väärinpäin ja nurinkurin täällä Suomessa. Miksi sitten hänet irtisanottiin? Koska hän uskalsi sanoa”  ei “ liputtomalle, vai koska se liputon oli tummaihoinen somali, eikä heistä saa antaa huonoa kuvaa- tiukan maahanmuuttopolitiikan riehuessa tässä loputtomien suvaitsevaisten maassa? Vai irtisanottiinko hänet siksi, että hän nauhoitti työnantajalleen ja yhteiskunnalle todistusaineistoa jatkuvista lainrikkomuksista? Vai irtisanottiinko hänet kenties rasismin takia- muttei sen rasimin, joka oli muka kohdistettu liputtomiin mustiin jäniksiin, vaan joka johtui kuskin venäläisestä taustasta? Sillä Gleb on itsekin maahanmuuttaja! Venäläisen arvomaailman omaava maahanmuuttaja.  Hän on venäläinen! Ja se venäläisyys oikein paistaa hänen nimestään. Miksei Glebille kirjoitettu varoitusta? Miksi hänet irtisanottiin muutaman tummaihoisen liputta matkustavan takia? Lipun vaatiminen tummaihoiselta on rasismia? Gleb on syntynyt ja varttunut NL:ssa, missä oli korkealle jalostettu monikulttuurisuus- sieltä tulevan on mahdoton jo periaatteessa olla rasisti. Hän on oikeudenmukainen, ei rasisti. Sanavarastostamme ja käsitteistämme puuttui sana rasismi. Kuulimme siitä vain harvoista jenkkielokuvista. Törmäsimme siihen viimeistään täällä Suomessa. 
Onko venäläisen kuskin laiton tai vähintäänkin kyseenalainen irtisanominen rasismia? Ja oleellisin kysymykseni- olisiko kuski irtisanottu, jos kyseessä olisi ollut valkoihoinen liputta matkustava jänis? Valkoinen pupu? Olisiko siitä noussut samanlainen kohu? 
Maahanmuuttopolitiikka, ja ääretön, järjetön suvaitsevaisuus on nykyään busseissakin? Kuka opettaa maahanmuuttajia kunnioittamaan meidän kulttuuria, tapoja, perinteitä, lakeja? Ei sellaisen opettaminen ole rasismia. Miksi niin ylipaisuteltu suvaitsevaisuus on vain yhdensuuntainen? Miksei maahanmuuttajilta vaadita samanlaista suvaitsevaisuutta meihin? Minäpä kerron; koska harvinaisin ystävyyden muoto on - ystävyys oman järkensä kanssa! 
Pelkään pahoin, että kohta tämä toleranttinen hulluus ajaa maamme siihen, että muslimimaahanmuuttajat eivät tule sopeutumaan meidän, suomalaisiin, eurooppalaisiin tapoihin, eivät tule integroitumaan kulttuurimme syviin syöväreihin, vaan että me- suomalaiset, eurooppalaiset, venäläiset ja muut- joudumme integroitumaan heidän tapoihinsa- tai niiden puutteeseen! Heidän sääntöihin ja lakeihin- jotka sattuvat useimmiten olemaan käänteiset ja nurinkuriset, verrattuna meidän lakeihin. Tämä johtaa siihen, ettemme ole enää päättämässä miten elämme, vaan kysymme vähemmistöiltä lupaa- kuinka olla, välttääksemme väärinymmärryksiä ja loukkaantumisia. Eurooppalainen kulttuuri on korkeakulttuuria! Älkäämme unohtako sitä! Arvostakaamme omaa kulttuuria ja juuria, historiaa!! Älkäämme vaihtako periaatteitamme, uskoamme, tapojamme, perinteitämme! Suomalainen kansa on rehtiä kansaa- koko maailma tietää sen! Nobinan käytös on ennakkotapaus- joka viestii: unholaan suomalainen rehellisyys, unholaan kulttuuriset tapamme, unholaan suomalainen lainkuuliaisuus! Se on lopun alkua. Se on suomalaisuuden lopun alkua. Älkää antako sen tapahtua! Vähemmistöillä on oikeutensa, mutta niitä ei kuulu ajaa enemmistön kustannuksella. Meidän on opittava suhtautumaan toisiimme luonnollisemmin, eikä suosia ensimmäisiä ja polkea toisia, kaksinaamaisesti väittäen tasapuolisuuden ja tasavertaisuuden voittaneen! Se on nimittäin vale. Mitään tasavertaisuutta ei ole. On vain sitä, mistä on hyötyä ja etua päättäjille. Sen sijaan- monikulttuurisuus on hyvästä, eikä se tarkoita kantakulttuurin polkemista, tai maton alle lakaisemista. Vaan dominoivan kantaväestön kulttuurin tehtävänä on yrittää sopeuttaa muut, vieraat kulttuurit tähän maahan, eikä päinvastoin. Eikä se kaipaa mitään hysteeristä suvaitsevais-ideologiaa, vaan maalaisjärkeä ja tervettä humanismia. 
Emme aio katsoa läpi sormien, Nobinan lailla, kun maanmiestämme syrjitään, potkitaan ja alennetaan. RUFI aikoo ottaa tämän tapauksen tarkan valvontansa alle, ja saattaa asian loogiseen lopputulokseen- Nobinan pahoitteluiden vaatimiseen ja tarvittaessa oikeuden selvittelyyn. Pyydänkin tukemaan Glebiä henkisesti ja taloudellisesti- jotta Gleb voisi valita parhaimmaksi katsotun asianajajan. Suomi tarvitsee Glebin kaltaisia miehiä! Gleb on isänmaansa puolustaja! Tukekaamme häntä! Olemme kerääntyneet tänne, jotta seuraavaa kertaa ei tapahtuisi! Jotta kyseenalaisen irtisanomisen kynnys olisi mahdollisimman korkea! Nobina! Arvosta rehtejä kuskeja! Simanov puolusti Nobinan etua! Nobina- on aika pistää maahanmuuttajatkin maksamaan lippunsa! Älä pelkää Nobina- se ei ole rasismia! 
Kiitos!

dariaskippari - 18:24 @ Artikkelit


Tiesitkö, että kuka tahansa voi ottaa yhteyttä, esittää kysymyksen tai valittaa Venäjän Federaation Presidentille: http://www.kremlin.ru/contacts 


Haluatko liittyä RUFI:n jäseneksi?

Yhdistyksen Säännöt:


RUFI:n toimijat

Heorhi Mirashnichenka

Heorhi Mirashnichenka

Tehtävä RUFI:n Hallituksen Varapuheenjohtaja

Tietoja sairaanhoitaja

Katerina Zherbina

Katerina Zherbina

Tehtävä RUFI:n Kuvasuunnittelija

Tietoja Hallituksen jäsen, Kuvataiteen maisteri


RUFI:n Asiantuntijat

Ihmisoikeusaktivistit: 

Jali Raita, ex-diplomaatti, diplomi-insinööri   jraita@icloud.com

Irina Aho, koordinaattori, apulainen
 

Sähköposti
Tietoja