Twiittaa

Puhumme seuraavia kieliä:

RUFI- suomalais-venäläinen yhdistys, Suomen ja Venäjän välinen ystävyysseura

Uudenaikainen, aktiivinen ja aikaansaava suomalais-venäläinen yhdistys

 

Tykkää

Olemme perustaneet uuden yhdistyksen, joka auttaa parantamaan ja paikkaamaan nykyisiä kylmänkiskoisia, negatiivisia suhteita Venäjään, kulttuurisella ja informatiivisella vaikuttamisella. Tarkoitus on luoda myötämielinen linjaus, lämmin, toverillinen lähestyminen Venäjää kohti. Yhdistys toimii liioittelun ja paniikin lietsonnan vasta-aineena, joten kyseeseen tulee kaikenlainen oikaisu. Yhdistys on täysin riippumaton poliittisesta valtalinjauksesta. Yhdistyksessä tulee olemaan paljon toimintaa, kuten; käännös-ja tulkkausapua, yritysyhteistyötä, taideyhteistyötä, ja yhteistyötä Venäjän Federaation järjestöjen ja Suomen yhdistysten kanssa.

Me emme harrasta politiikkaa. Sitä tekevät poliitikot ja politologit. Me vain valaisemme maailman tapahtumien reaalista kuvaa ja muun muassa historiallista oikeudenmukaisuutta. "Poliittisesti" suuntautunut toimintamme:

Historiallisen ja poliittisen tietämyksen, sekä kansalaisten aktiivisuuden kehittäminen yhteiskunnassa. Kannustaa ihmisiä osallistumaan poliittisiin prosesseihin ja olemaan aktiivisia kansalaisia, kannustaa tuntemaan oikeutensa ja historiansa, kehittää solidaarisuutta ja torjua russofobiaa ja rasismia. Avartaa kansalaisten maailmannäkemystä ja auttaa ymmärtämään toisten kansojen historiaa, poliittista kantaa, kulttuuria ja filosofiaa. 

Yhdistyksen ovat perustaneet ihmiset, jotka välittävät 

Suomen ja Venäjän välisistä suhteista, jotka ovat huolissaan niiden kehityksestä (tai degradaatiosta), ja jotka haluavat tehdä asialle jotain. Meille Suomen ja Venäjän suhteet ovat sydämen asia!

Tulemme taistelemaan russofobiaa vastaan, ja pyrimme muuttamaan suomalaisten mielikuvia Venäjästä myönteisimmiksi.

RUFI-yhdistykseen kuuluu  neljä hallituksen jäsentä, parisenkymmentä aktiivijäsentä, ja noin 50 yhdistyksen jäsentä. Yhdistys on perustettu 30.3.2017.

OMA YOUTUBE-kanava

https://www.youtube.com/channel/UC7DaVkuAj-5ej0FAecLWnoQ?view_as=subscriber


         

Бессмертный Полк

Lisätietoa "Kuolematon rykmentti"-välilehdellä! 

Löydät meidät myös täältä:

https://vk.com/id433599762

https://www.youtube.com/channel/UC7DaVkuAj-5ej0FAecLWnoQ

01.08.2017

oikaisu/ iltalehti

OIKAISU/ ОПРОВЕРЖЕНИЕ (русская версия ниже)

Pyydän oikaisemaan käännöstänne, joka johtaa aivan vääriin johtopäätöksiin, kuten aina. Kyse ei ole siitä, mitä Venäjä mahdollisesti haluaisi tulevaisuudessa tehdä, vaan siitä, minkä se jo teki- 2.maailmansodan yhteydessä. 

Iltalehden VÄÄRÄ KÄÄNNÖS:

“Se ei ole meille missään mielessä vieras maa. Tällä hetkellä se on suomalainen kansallisvaltio, mutta parempi olisi, jos Venäjä kykenisi jollakin hetkellä palauttamaan kaikki ne alueet, jotka meille kuuluvat, hän päättää.

OIKEA KÄÄNNÖS:

On hyvä, että Venäjä oli eräänä kertana kyennyt palauttamaan kaikki, sille, omantunnon mukaan kuuluneet alueet.”

Liitteenä on videopätkä tuosta ohjelmasta! 

VIDEOPÄTKÄ haastattelusta

Ennen, kuin olin kuunnellut haastattelun, olin kirjoittanut FB:ssä näin:

Iltalehti ammentaa kauhukuvia Suomen palauttamisesta Venäjän osaksi venäläisen pikkuruisen tv-kanavan ohjelmistosta:

Muuten ihan ok, paitsi:
1) Stalin puolusti maataan natseilta, eikä halunnut valloittaa Suomea. 
2) Venäjä EI tahdo “alueitaan” takaisin- tuo on provokaatio, josta suomalaiset mediat nyt nauttien ammentavat niin kipeästi kaipaamiaan uhkakuvia Venäjältä. Miksi ihmeessä antaa niille sitä tyydytystä..? Olisiko kyseessä opposition yritys epätasapainottaa tilannetta entisestään? 
3) Tuo kanava on mulle ja suurimmalle osalle venäläisistä ihan tuntematon ja pikkuruinen. Mulla on 200 kanavan tv-paketti, enkä muista nähneeni tuollaista kanavaa koskaan. Venäjän tv-kanavoita kaikki.
Melko järkyttävää tekstiä- tuo alueiden palauttaminen. Ei kuulu oikeaan politiikkaan, eikä historioitsijoiden jutusteluun tuo. Jotkut sekopäät poliitikot sitä joskus on käyttäneet - saadakseen huomiota ja skandaalia aikaiseksi. Joten hyvät suomalaiset ja Iltalehti- ei syytä huoleen!

Смотрите, что творится здесь:

 iltalehti специально / или из-за своей некомпетентности перевели интервью так, чтобы поддержать устрашающую роль России. В оригинале историк говорит: 
“..но тем лучше, что в какой-то момент, как-бы, Россия сумела вернуть все те территории, все земли, которые действительно принадлежали по совести нам.”

Финские СМИ, iltalehti:
Было бы лучше, если Россия смогла бы когда-нибудь вернуть все те территории, которые были нашими”.

Вот ссылка на опровержение: 
https://www.facebook.com/rufiyhdistys/videos/422550448142611/

Там есть и видео, другие ссылки, и ссылка на оригинальную финскую статью.

FB-julkaisu

Iltalehden artikkeli

dariaskippari - 10:56 @ Oikaisuja | Lisää kommentti

Lisää kommentti

Täydennä alapuolinen lomake kommenttisi lisäykseen.Tiesitkö, että kuka tahansa voi ottaa yhteyttä, esittää kysymyksen tai valittaa Venäjän Federaation Presidentille: http://www.kremlin.ru/contacts 


Haluatko liittyä RUFI:n jäseneksi?

Yhdistyksen Säännöt:


RUFI:n toimijat

Heorhi Mirashnichenka

Heorhi Mirashnichenka

Tehtävä RUFI:n Hallituksen Varapuheenjohtaja

Tietoja sairaanhoitaja

Katerina Zherbina

Katerina Zherbina

Tehtävä RUFI:n Kuvasuunnittelija

Tietoja Hallituksen jäsen, Kuvataiteen maisteri


RUFI:n Asiantuntijat

Ihmisoikeusaktivistit: 

Jali Raita, ex-diplomaatti, diplomi-insinööri   jraita@icloud.com

Irina Aho, koordinaattori, apulainen
 

Sähköposti
Tietoja