Twiittaa

Puhumme seuraavia kieliä:

RUFI- suomalais-venäläinen yhdistys, Suomen ja Venäjän välinen ystävyysseura

Uudenaikainen, aktiivinen ja aikaansaava suomalais-venäläinen yhdistys

 

Tykkää

Olemme perustaneet uuden yhdistyksen, joka auttaa parantamaan ja paikkaamaan nykyisiä kylmänkiskoisia, negatiivisia suhteita Venäjään, kulttuurisella ja informatiivisella vaikuttamisella. Tarkoitus on luoda myötämielinen linjaus, lämmin, toverillinen lähestyminen Venäjää kohti. Yhdistys toimii liioittelun ja paniikin lietsonnan vasta-aineena, joten kyseeseen tulee kaikenlainen oikaisu. Yhdistys on täysin riippumaton poliittisesta valtalinjauksesta. Yhdistyksessä tulee olemaan paljon toimintaa, kuten; käännös-ja tulkkausapua, yritysyhteistyötä, taideyhteistyötä, ja yhteistyötä Venäjän Federaation järjestöjen ja Suomen yhdistysten kanssa.

Me emme harrasta politiikkaa. Sitä tekevät poliitikot ja politologit. Me vain valaisemme maailman tapahtumien reaalista kuvaa ja muun muassa historiallista oikeudenmukaisuutta. "Poliittisesti" suuntautunut toimintamme:

Historiallisen ja poliittisen tietämyksen, sekä kansalaisten aktiivisuuden kehittäminen yhteiskunnassa. Kannustaa ihmisiä osallistumaan poliittisiin prosesseihin ja olemaan aktiivisia kansalaisia, kannustaa tuntemaan oikeutensa ja historiansa, kehittää solidaarisuutta ja torjua russofobiaa ja rasismia. Avartaa kansalaisten maailmannäkemystä ja auttaa ymmärtämään toisten kansojen historiaa, poliittista kantaa, kulttuuria ja filosofiaa. 

Yhdistyksen ovat perustaneet ihmiset, jotka välittävät 

Suomen ja Venäjän välisistä suhteista, jotka ovat huolissaan niiden kehityksestä (tai degradaatiosta), ja jotka haluavat tehdä asialle jotain. Meille Suomen ja Venäjän suhteet ovat sydämen asia!

Tulemme taistelemaan russofobiaa vastaan, ja pyrimme muuttamaan suomalaisten mielikuvia Venäjästä myönteisimmiksi.

RUFI-yhdistykseen kuuluu  neljä hallituksen jäsentä, parisenkymmentä aktiivijäsentä, ja noin 50 yhdistyksen jäsentä. Yhdistys on perustettu 30.3.2017.

OMA YOUTUBE-kanava

https://www.youtube.com/channel/UC7DaVkuAj-5ej0FAecLWnoQ?view_as=subscriber


         

Бессмертный Полк

Lisätietoa "Kuolematon rykmentti"-välilehdellä! 

Löydät meidät myös täältä:

https://vk.com/id433599762

https://www.youtube.com/channel/UC7DaVkuAj-5ej0FAecLWnoQ

06.12.2017

Puhe: Lenininpuistossa 5.12.2017: Daria

Pieni alkuhuomio: 

[font=Arial]Tänään aamulla, Lenininpuiston tapahtuman päivänä, sain eräältä naiselta välitetyn viestin, johon oli ihan pakko vastata. Tämä nainen on kutakuinkin kuuluisa , ja on poliitikko, ja jopa fb-kaverini. Näin huono historian tunteminen ja asioiden sekoittaminen on iso ongelma suomalaisessa yhteiskunnassa- koska miltei kaikki tieto tulee suoraan tajuntaamme medioista. Kritiikittömästi ja esteettä. Eli ollenkaan anslysoimatta ja miettimättä loogisesti- voiko tämä pitää paikkansa, ja missä on alkulähteet?
Siihen he (media) tähtäävätkin.
”Kiitos kutsusta, mutta en voi osallistua, koska Lenin kansanmurhasi miljoonia, jopa kymmeniä miljoonia, joidenkin laskujen mukaan jopa yli sata miljoonaa venäläistä, suomalaisugrilaista ja slaavilaista kristittyä. Myös omia sukulaisiani.
Yst. terv
XXXX”
Vastasin:
Taidat sekoittaa Leninin Staliniin. Lenin kuoli 1924. Lenin ei tehnyt mitään pahaa Suomelle- päinvastoin. Eikä oikeastaan murhauttanut venäläisiäkään- hän kuoli ennen sitä kaikkea, ja oli muuten Stalinin valtaan nousua vastaan (ehkä siksi hänen kuolemaansa aikaistettiin myrkyillä). Lenin oli hyvin sairas älyllisellä tasolla viimeiset pari vuotta ennen kuolemaansa v24, joten hän ei osallistunut politiikkaan, kuin vain kirjoittamalla harvoin artikkeleitaan.)
Se, miten Venäjällä hänen vallankumoukseen suhtaudutaan- se on venäläisten oma suru ja asia. Maa uudelleenrakentuu edelleen vallankumouksen takia. Ja tekee johtopäätöksiä. Vallankumous oli Saksan tilausta, ja Lenin toimi heidän etujen mukaisesti- piti tuhota tsaari-Venäjä, mutta tilalle tuli yhtä voimakas NL…
Ja mitä tulee Staliniin- nyt auenneiden arkistojen mukaan, Gulageissa ja repressioissa kuoli 3 miljoonaa- ei kymmeniä miljoonia, saatikka satoja miljoonia…
Kaikki muu tieto on sopivaa propagandaa, 2.maailmansodan voittajamaan vähättelyä ja perusvalehtelua. Suomessa Leninin kuuluisi olla vähintäänkin sankari, viitaten itsenäisyyden myöntämiseen ja autonomian tukemiseen ennen tätä. (Kuten Kekkosen aikaan olikin). Valkoiset eivät olisi hyväksyneet koskaan Suomen itsenäisyysjulistusta. Ja muut maat pystyivät tunnustamaan Suomen itsenäisyyden vasta Venäjän/ Kansankommissaarion neuvoston hyväksynnän jälkeen. Lisätietoa nyt auenneista arkistoista, johon kuuluvat myös sukulaisesi on alla (linkki).
Kirjoitit myös: ”..Lenin kansanmurhasi jopa yli sata miljoonaa venäläistä…” Siinä tapauksessa koko Venäjän väestö olisi kuollut 😄 mistä te noita lukuja kaivatte ja keksitte..? Silloin väestöä oli just tuon verran Venäjällä- noin 160 miljoonaa. Hieman yli.
Jopa ”kymmeniä miljoonia” on katosta otettu luku. Oikea luku on 3 miljoonaa. En missään tapauksessa puolustele Stalinia (Lenin tähän ei kuulu mitenkään- hän oli jo kuollut siihen aikaan). Mutten pidä faktojen liioittelusta ja historian vääristelystä- pidän KYLMISTÄ faktoista ja luvuista.
Siksi järjestämme tämän tapahtuman- ettei historian vääntelyä tapahtuisi. Olettamuksesi on suoraa seurausta vuosikymmenten vääristelystä ja vaientamisesta, sekä paksusta propagandasta, mitä Lännessä ja Suomessa harrastetaan eritoten Venäjää vastaan.
Tässä arkistoon perustuvaa tietoa; repressioiden uhrimäärät ja esitelmäni aiheesta (Suomen itsenäisyyden vaiheista ja Venäjän vaikutuksesta siihen):
[/font]

repressiot

100v dialogia
[font=Arial]

PUHE:[/font]

Tänä vuonna Suomi on juhlinut sadoilla ja sadoilla tapahtumilla itsenäisyyttään, jonka oli julistanut 6.12.1917. Ihmiskunnan historiassa 100 vuotta on kuin silmänräpäytys. 
Siperiassa on sanonta, että 100 vuotta ei ole mikään aika, sata kilometriä ei ole mikään matka ja sata ruplaa ei ole mikään raha. Suomen ja Venäjän suhteita ei voida rehellisesti ja älykkäästi tarkastella vain lyhyen sadan vuoden jakson perusteella. 

Suomen maantieteellinen sijainti jo itsessään vaatii taitoa luoda tasapainoa Venäjän ja Euroopan välillä. Suomi on kuin eräänlainen vaaka, pullonkaula, tai silta, joka on Venäjän ja Lännen välissä. Koko historiansa aikana Suomi on joko tehnyt loistavaa työtä ylläpitääkseen tasapainoa, tai täysin laiminlyönyt omaa merkitystään maailmassa- olla se voima, joka tuo maanosien välille tasapainoa - Suomi on jopa päinvastoin, huonontanut Euroopan tilannetta. Kuten se tekee tänä päivänäkin. 
Mutta palataan siihen aikaan, kun 6.12.17, Suomen Eduskunta julisti itsenäisyytensä äänin: 100 puolesta, ja 88 vastaan. Ihmeellistä- vain 12 äänen erolla- kuka olisikaan uskonut? Ei mikään läpihuutojuttu. Julistuksella ei olisi ollut mitään merkitystä ilman muiden valtioiden hyväksyntää. Se olisi ollut vain Suomen omaa sisäistä aineenvaihduntaa. Monien kommellusten jälkeen Suomi sai silloisen Venäjän hallituksen eli Leninin johtaman Kansankomissaarien neuvoston hyväksynnän itsenäisyydelleen vuoden 1917 viimeisillä minuuteilla. Suomen senaatin puheenjohtaja Svinhufvud ja Lenin  tapasivat lyhyesti 31.12.1917. Tapaaminen oli kohtelias ja ystävällinen. Tosin Lenin oli 2 vuotta myöhemmin puoluekokouksessa sanonut siitä näin:
“Katsokaa Suomea: se on demokraattinen maa sekä kehittyneempi ja sivistyneempi kuin meidän maamme. Siellä on käynnissä proletariaatin eriytymis- eli differentioitumisprosessi, se käy siellä omalaatuisesti, paljon tuskallisemmin kuin meillä. Suomalaiset ovat kokeneet Saksan diktatuuria, nyt he kokevat liittolaisvaltojen diktatuuria. Mutta sen ansiosta, että me olemme tunnustaneet kansakuntien itsemääräämisoikeuden, differentioitumisprosessi on käynyt siellä helpommaksi. Muistan varsin hyvin tilaisuuden, kun jouduin Smolnassa luovuttamaan asiakirjan Svinhufvudille, Suomen porvariston edustajalle, joka on esittänyt pyövelin osaa. Hän puristi kohteliaasti kättäni, ja me lausuimme kohteliaisuuksia. Miten vastenmielistä se olikaan! Mutta niin piti tehdä, koska tuo porvaristo petti silloin kansaa, petti työtätekeviä joukkoja väittäen, että ryssät, shovinistit, isovenäläiset, aikovat kuristaa hengiltä suomalaiset. Oli tehtävä niin.” Puhe, ja sen sisältö on kuin nykypäivästä! Porvariston perusta on aina ollut Ruotsin perua, maan, jonka siirtomaana Suomi oli.
 
Venäjän valkoiset kenraalit eivät olisi myöntäneet Suomelle itsenäisyyttä. Svinhufvud ei olisi halunnut tunnustaa sitä tosiasiaa, että tämän kysymyksen osalta, hänen kuuluisi kääntyä bolsevikkien puoleen, ja yritti jopa välttää sitä, kysymällä tunnustusta ensin muilta mailta; heiltä Svinhufvud  sai  kieltävän vastauksen, ja neuvon  lähteä Pietariin- heidän luo, jotka olivat perineet Tsaari-Venäjän, ja jo aivan toisenlaisen maan johtajien luo, maan, joka oli verisen Vallankumouksen liekeissä. Syntyy kysymys: miksi juuri Suomelle myönnettiin itsenäisyys. 
Suomelle itsenäisyyden tunnustuksen saaminen oli äärimmäisen tärkeää. Maassa vallitsi nälänhätä, koska viljatoimitukset Venäjältä olivat keskeytyneet maailmansodan vuoksi. Itsenäisenä valtiona Suomi saattoi alkaa järjestellä omia ulkosuhteitaan. 

Leninin 100-vuotissyntymäpäivän kunniaksi järjestettiin juhlatilaisuus  Helsingin yliopiston juhlasalissa. Silloin myös tästä puistosta tuli Lenininpuisto.
Ote Kekkosen puheesta: 
“Lenin tulkitsi kansojen oikeudet Ranskan vallankumouksen, vapauden, tasa-arvoisuuden ja veljeyden hengessä. Kaikilla kansoilla ilman poikkeusta tulisi olla oikeus itsenäisen valtion perustamiseen ja itsenäiseen valtiolliseen elämään.” Ja “Suomen ja Neuvostoliiton kaupallinen, sivistyksellinen ja poliittinen vuorovaikutus toisen maailmansodan jälkeen on nähdäkseni selvästi osoittanut, että rauhallinen yhteistyö ja rinnakkaiselo eri yhteiskuntamuotojen välillä on sekä mahdollinen että erittäin hyödyllinen. Rauhan ja rauhallisen kehityksen kannalta tämä yhteistyö on elintärkeä. Me voimme Suomessa toisen maailmansodan jälkeen uskoa siihen, että Leninin ennustama rauhallisempi yhteiskunnallinen kehitys on Suomessa tosiaan käynyt mahdolliseksi.” Kekkosen aikakautena Suomi saavutti korkean taloudellisen kasvunsa, Suomen ja NL:n myönteisten ja viisaiden päätösten ansiosta. 

Kekkonen Leninistä: 
“Lenin puolusti maamme autonomiaa. Tunnustamalla Suomen itsenäisyyden, Lenin kruunasi pitkäaikaisen työnsä Suomen autonomian puolustamisessa ja maan itsenäisyyden tunnustamisen puolesta. Tämä teko oli lisäksi siinä mielessä ratkaisevan tärkeä, että yksikään länsimaa ei katsonut voivansa tunnustaa Suomen itsenäisyyttä ennen neuvostohallituksen myönteistä ratkaisua.
Leninin vaikutus Suomen itsenäisyyden tunnustamisessa ja hänen toimintansa sen jälkeen on aivan viime aikoinakin arvioitu ja tutkittu yksipuolisesti aina vääristelyyn saakka. Siinä seikassa, että Lenin antoi itsenäisyys-tunnustuksen Suomen porvarilliselle hallitukselle, ja että hän toivoi sosialistista Suomea, on nähty ristiriitaisuutta.
Tällöin on unohdettu, että Lenin oli yhteiskunnallisen vallankumouksen johtaja. Mutta kun olosuhteet kehittyivät Suomessa toisin kuin Neuvostoliitossa, hän realistina oli sen valmis ottamaan valtiollisten suhteidemme pohjaksi. 
Lenin 19.3.19: “Joka tapauksessa siellä kaikki tulee käymään toisin kuin meillä. Jos sanoisimme, että emme tunnusta mitään Suomen kansakuntaa, vaan ainoastaan työtätekevät joukot, se olisi mitä täydellisintä hölynpölyä. Ei voida olla tunnustamatta sitä, mikä on olemassa: se pakottaa itse tunnustamaan itsensä.” 
Leningradissa, siinä Smolnan huoneessa, missä Suomen itsenäistymisen tunnustamista koskeva historiallinen asiakirja allekirjoitettiin, on seinällä Suomen hallituksen toimesta kiinnitetty muistotaulu. Siinä on lause: “Vladimir Iljits Lenin allekirjoitti tässä huoneessa 31. päivänä joulukuuta 1917 Venäjän sosialistisen federatiivisen neuvostovallan kansankomissaarien neuvoston päätöksen Suomen valtiollisen itsenäisyyden tunnustamisesta. Tällä jalomielisellä teollaan hän on ansainnut Suomen kansan jakamattoman kiitollisuuden.” 
Asiaan liittyen: 
Venäjä halusi lahjoittaa Suomelle Pietarissa olevan Suomi talon lahjana satavuotiaalle itsenäiselle Suomelle. Ei kuulemma almuna kelvannut. Asiasta on kirjoittanut Heikki Talvitie artikkelissaan ”Yhdysvaltain ylivalta ja Venäjä. Vaikutus Suomen ja Ruotsin Venäjä-suhteisiin” kirjassa ”Vakaus vaakalaudalla”.  Onko tämä suomalaisten omanarvontunnon loukkaamista? Kuinka niin, Venäjä / ryssä - lahjoittaa jotain… Suomalaisia on tällä haluttu alentaa? Onko autonomian, pääkaupungin, valtiomuodon, ja itsenäisyyden saaminen vailla veripisaraa- alentamista? Se on sairaalloista suhtautumista Venäjään, ryssiin, joka on muodostunut suomalaisten mentaliteettiin jo Tsaari-Venäjän ajoilta- Venäjä on 200 vuotta halunnut auttaa, eikä alentaa. Miksi suomalaisten on niin vaikea olla kiitollisia?
Tällä hetkellä Venäjää pidetään virallisestikin Suomen suurimpana uhkana. Suomalainen media levittää päivittäin uhkakuvaa Venäjästä.  Kuka hyötyy siitä? Joka tapauksessa, se ei ole Venäjän etujen mukaista- huonontaa välejä suomalaiseen naapurikansaan. 
Suomen kuuluisi muistaa: Patriotismi/ kansallismielisyys, johon on sekoittunut vihanpito- kehittyy nationalismiksi. 

Leninin muiston kunnioittamiseksi nimettiin tämä Helsingin puisto Lenininpuistoksi vuonna 1970. Nyt sen nimi halutaan muuttaa, joka kuvastaa muuttunutta ilmapiiriä Suomen ja Venäjän välisissä suhteissa. Häpeällisen aloitteen on allekirjoittanut kaksi Suomen toimivaa ministeriä, unohtaen tyystin Suomen ja Venäjän vuoden 1992 sopimuksen hyvistä naapuruussuhteista  ja sen 10. artiklaa: 
Sopimuspuolet tukevat suomalaisten ja suomensukuisten kansojen ja kansallisuuksien omaperäisyyden säilyttämistä Venäjällä ja vastaavasti Venäjältä peräisin olevien omaperäisyyttä Suomessa. Ne suojelevat toistensa kieliä, kulttuuria ja historian muistomerkkejä.
On selvää, että näin yritetään peitellä historiallista tajuntaa. Jotta tulevat sukupolvet eivät edes miettisi - minkä takia tämä puisto on nimetty Leninin kunniaksi, mistä hyvästä? Juuri tällaisten historian vaientamisten yhteydessä Rufi tulee toimimaan. Tämä on sitä uutta poliittista teknologiaa- historian vaientamista tai sen uudelleenkirjoittamista. Tulemme loppuun asti kieltäytymään uskomasta siihen, että Suomi alentuu tuohon, mutta jos se tapahtuu, niin me olemme valmiita vastatoimiin. Suomen 7-luokkalaiset eivät edes tiedä, kuka on Lenin, ja mistä Suomen itsenäisyys on saanut alkunsa…. Tällaisessa teennäisessä vakuumissa Suomi nyt elää. Leninin kuuluisi olla vähintäänkin sankari, ja enintäänkin puoli-Jumala suomalaisille, johtuen eräistä elintärkeistä Suomen historian seikoista. Venäjälle hän ei koskaan ollut jumala, eikä edes hyväntekijä, ja vallankumouksen takia maa toipuu ja uudelleen rakentaa itseään edelleen. Näkemyseroja, koskien Leninin hahmoa voi olla Venäjällä, mutta  ei niinkään Suomessa. Suomelle Lenin ei ole koskaan ollut verinen ”aggressiivinen hirmuhallitsija”, tai despootti.
Suomelle itsenäisyyden 100-vuotistapahtuma on mahtava ja iloinen juhlan aihe.
Mutta Venäjälle vallankumouksen 100-vuotistapahtuma ei ole juhlaa vaan
historiallista muistamista. Maan uudelleenrakennus jatkuu tänäkin päivänä.
Jokaisella on oikeus suhtautua Leniniin ja kommunismiin niin, kuin on kykenevä.
Mutta kenelläkään ei ole oikeutta vaientaa, eikä etenkään uudelleenkirjoittaa
historiaa!  

ALOITE:
Helsingin kaupunginvaltuusto
Aloite 11.10.2017 Aloite
LENININPUISTON NIMEÄMISEKSI UUDELLEEN
Helsingin Alppilassa sijaitsee puistoalue, joka nimettiin vuonna 1960 Vladimir Iljitsh Leninin satavuotisjuhlavuoden mukaan Lenininpuistoksi. Lenin oli Neuvosto-Venäjän johtaja ja leninistisen ideologian perustaja. Väkivaltainen, bolsevistinen hirmuhallitsija ei ansaitse muistokseen nimettyä puistoa Suomen pääkaupungista.
Puisto tulisi nimetä Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden kunniaksi Ukko-Pekan puistoksi.
Uusi nimi viittaa presidentti Pehr Evind Svinhufvudiin, joka tunnetaan Suomen historiassa itsenäisyysmiehenä, joka nautti laajasta kansansuosiosta. Lenininpuiston nimeäminen uudelleen Ukko-Pekan puistoksi olisi arvokas, itsenäistä Suomea juhlistava toimenpide.
Näin ollen Sininen valtuustoryhmä esittää, että Lenininpuisto nimetään uudelleen Ukko-Pekan puistoksi.
Helsingissä 11.10.2017
Terho Sampo (1 + 1)
Niinistö Jussi

Jussi Niinistö ja Sampo Terho ovat ministereitä Suomen hallituksessa, joten aloitteensa sisältö heijastaa hallituksenkin ajatuksia. Aloite on ilmiselvää vihakirjoitusta. Molemmat allekirjoittajat esiintyvät historian asiantuntijoina mutta vuosiluku Lenininpuistoksi 1960 on virheellinen. Oikea vuosi on 1970.  Aloitteella halutaan tarkoituksellisesti unohtaa se tosiasia, että Vladimir Uljanov ( Lenin) oli tärkeimmässä asemassa, kun Venäjän Kansankomissaarien Neuvosto hyväksyi Suomen itsenäisyyden 31.12.1917. Häpäisevä aloite on kaikesta päätellen myös vastoin Suomen ja Venäjän vuoden 1992 sopimuksen hyvistä naapuruussuhteista 10 artiklaa. 

Suomalainen politiikka estää suomalaisilta kunnon yhteistyön tekemistä venäläisten  kanssa, estää tutustumista Venäjän kulttuuriin, elämänkatsomukseen. Etsimällä etsitään, revitään kontekstista ja levitetään propagandaa venäläisen yhteiskunnan negatiivisista momenteista. Vaikka negatiivisuutta on joka yhteiskunnassa. Ja päinvastoin, Venäjällä, on kunnioittava suhtautuminen, ja myönteinen kuva eli informaatio Suomesta ja sen kansasta, mistä viimeisin suomalaisen lehdistön tekemä tutkimus kertookin.
Kulttuurisiteille, kuten myös linnuille, ei ole olemassa rajoja. Valitsemalla vapauden- eli taidon nähdä laajemmin ja avarammin, välittämättä rajoista - me valitsemme rauhan. Positiivista on tietysti se, että voimme keskustella kanssanne näistä asioista vapaasti - kunnian ja omantunnon äänellä, kuten meillä Venäjällä on tapana. 
Rufi toivottaa kaikille Meille rauhaa kotimme, kaupunkiemme ja maidemme ylle. Rauhaa lapsillemme ja tuleville sukupolville. 
Rufi onnittelee Suomea 100-vuotisen itsenäisyyden johdosta ja toivottaa Suomelle vielä satojen ja satojen vuosien itsenäisyyttä- todellista ja aitoa itsenäisyyttä! Kiitos!

Valon juhla Svinhufvudin patsaalla eduskunnan edessä ja Lenininpuistossa 31.12.2017 kelo 12.00 alkaen. Tilaisuus on Leninin ja Svinhufvudin kohtaamisen muistamiseksi ja kunnioittamiseksi, Pietarissa 31.12.1917, jolloin Leninin johtama Venäjän hallitus myöntyi suomalaisten pyyntöön itsenäistymiseksi ja eroamiseen Venäjästä.
Suomalais-venäläinen yhdistys RUFI ry haluaa muistaa tätä päivää, ja kunnioittaa molempia osapuolia - Svinhufvudia ja Leniniä, asettamalla sen johdosta kynttilöitä ja kukkia molempien muistomerkeille. 
Näin RUFI ry onnittelee 100-vuotiasta, Itsenäistä Suomea! 
Kansalaiset voivat tulla itse paikalle sytyttämään oman kynttilänsä vuoden viimeisen päivän aikana, jokaiselle sopivana aikana.

dariaskippari - 17:08 @ Artikkelit


Tiesitkö, että kuka tahansa voi ottaa yhteyttä, esittää kysymyksen tai valittaa Venäjän Federaation Presidentille: http://www.kremlin.ru/contacts 


Haluatko liittyä RUFI:n jäseneksi?

Yhdistyksen Säännöt:


RUFI:n toimijat

Heorhi Mirashnichenka

Heorhi Mirashnichenka

Tehtävä RUFI:n Hallituksen Varapuheenjohtaja

Tietoja sairaanhoitaja

Katerina Zherbina

Katerina Zherbina

Tehtävä RUFI:n Kuvasuunnittelija

Tietoja Hallituksen jäsen, Kuvataiteen maisteri


RUFI:n Asiantuntijat

Ihmisoikeusaktivistit: 

Jali Raita, ex-diplomaatti, diplomi-insinööri   jraita@icloud.com

Irina Aho, koordinaattori, apulainen
 

Sähköposti
Tietoja